Nog op zoek naar een leuk en educatief uitje voor met de kinderen?  Vaar deze zomer mee met de leukste rondvaart van Nederland. Vaar mee met Sjonnie, een echte stoere Amsterdamse stadsmuis, deze zomer worden Zoetwater Piraatjes gezocht.

Rondvaren door de Amsterdamse grachten. Terwijl ouders kunnen luisteren naar een zelfgekozen audiotour neemt Sjonnie kinderen van 5-12 jaar mee op een spannend, interactief avontuur. Onder de titel ‘Gezocht: Zoetwater Piraatjes !’ biedt de blueboatcompany dit leuke uitje aan. Het is de eerste kinderrondvaart van Nederland en de ultieme vakantietip voor komende zomer!

Zoetwater PiraatjesTijdens de vaart, welke ongeveer 75 minuten duurt, gaan kinderen als een echte Zoetwaterpiraat, met behulp van een verrekijker, in de stad dieren spotten. Ook ontwerpen ze een zelfbedacht familiewapen, luisteren ze naar watergeluiden, tekenen ze een schip en krijgen ze van Sjonnie en Harold nog véél meer interactieve opdrachten mee. Ouders genieten ondertussen van het uitzicht en van een zelfgekozen audiotour.

De rondvaart boot is heel betaalbaar, kinderen  betalen slecht €7,50. Bij Blue Boat Company is de Zoetwaterpiratenvaart bij ieder kinderkaartje inbegrepen. De prijs is inclusief het Zoetwaterpiraten werkboekje, verrekijker, opdrachten en het interactieve audioverhaal. De tour is op iedere afvaart beschikbaar in het Nederlands en Engels en is ook te beluisteren via de Blue Boat guide app.

Deze zomer varen de rondvaartboten van Blue Boat Company iedere dag van 10:00u tot 18:00u elk half uur af. De boten vertrekken tegenover het Hard Rock Café vanaf de Stadhouderskade 30 in Amsterdam.

Veel plezier! Wij horen graag wat jullie er van vonden.