Wynanda Pool is 45 jaar en de trotste moeder van twee tienerkinderen. Door haar oudste kind is ze een aantal jaar geleden in aanraking gekomen met de Davis methode en heeft zij nu haar eigen praktijk Beeld-Wijs. Ze begeleidt kinderen en volwassenen met dyslexie, dyscalculie en AD(H)D.

Haar oudste kreeg na een moeizame periode op school zijn dyslexieverklaring. Het vergoede traject daarna hielp een beetje. De grote verandering in zijn zelfbeeld en zelfvertrouwen kwam door de Davis methode die zij voor hem volgde. Plaatjes in de Donald Ducks werden ingewisseld voor dikke boeken. Belangrijkste was dat dyslexie geen onderdeel meer was van zijn identiteit: ‘ik ben niet dom, ik leer alleen anders!’ Deze verandering gunt zij elk kind en volwassene en zo is haar praktijk Beeld-Wijs ontstaan.

Na de opleiding tot Davis Counselor heeft zij zich verder verdiept in ADHD en is ze ook coach voor volwassenen met ADHD. Ze is nu bezig met de opleiding tot Davis Autisme counselor. Meer informatie is te vinden op haar website. Daar zijn ook haar andere blogs te vinden.