Afgelopen weekend waren we uitgenodigd voor de opening van Winter Wonderland in Noordwijk. Geheel in Oostenrijkse stijl.

Dat het in de warme maanden goed vertoeven is op het strand van Noordwijk is alom bekend, maar ook in de winter is het zeker een bezoekje waard. Het Zuiderbad restaurant wordt van begin december tot half januari omgetoverd tot Winter Wonderland waar je o.a. kunt schaatsen, genieten van een Glühwein en de heerlijkste winterse gerechten.

Het concept

Winter wonderland biedt ouders de gelegenheid om gezellig te genieten van een hapje en een drankje terwijl de kinderen zich vermaken op de schaatsbaan. Er zijn voldoende plekken om te zitten rondom de schaatsbaan zodat je altijd goed zicht hebt op je kroost.
Als de kinderen het schaatsen zat zijn, kunnen ze zich vermaken met de vele spelletjes die aanwezig zijn.

Behalve een hapje en een drankje, kun je bij Winter wonderland ook terecht voor heerlijk eten. Gezellig met het gezin kaasfonduen, gezond met veel groente. Maar ook zijn er talloze andere lekkere recepten voor jong en oud.

Na het schaatsen heerlijk genieten van een luxe Belgische wafel en een warme kop chocolademelk of doe je tegoed aan een rijk gevulde erwtensoep. ’s avonds wordt er ook heerlijk Hollandse boerenkoolstamppot geserveerd.  Voor de kleintjes is er natuurlijk een kindermenu met allerlei lekkers. Met een traditionele apfelstrudel als toetje.

Wij hebben ons ontzettend goed vermaakt en gaan komende winter zeker nog een keer terug.

Winterwonderland steunt dit jaar ook een goed doel. Een deel van de schaatsverhuur opbrengst gaat naar het goede doel van Het Vergeten Kind