**//sticky ads code//**

SPRUIT: bezorgt vers bereide maaltijden voor peuters en baby’s thuis! En wij mogen een proefbox weggeven!

Alle ouders zullen het er over eens zijn: voor je kindje is alleen het beste goed genoeg. En dat geldt helemaal als het om eten gaat. Toch heeft niet iedereen altijd even veel tijd om de keuken in te kruipen. Of ben je misschien geen kookwonder? Geen nood, je hoeft echt niet direct naar potjes te grijpen. SPRUIT bezorgt gezonden en lekkere maaltijden aan huis voor de kleintjes. 

Ouders zijn zich steeds meer bewust van het belang van vers, gezond en gebalanceerd eten voor hun kinderen, maar beschikken over onvoldoende tijd om een voedzame en gezonde maaltijd te bereiden. Daarnaast speelt het gebrek aan kennis en inspiratie omtrent voeding van hun opgroeiende kind een belangrijke rol. Hierdoor kiezen ouders kiezen regelmatig voor verkeerde voeding voor hun kinderen. Dit terwijl baby’s en peuters behoefte hebben aan specifieke voedingsstoffen en hun smaak- en eetgewoonten worden ontwikkeld in de eerste 1000 dagen na hun geboorte…

De maaltijd
De maaltijden van SPRUIT zijn vers en samengesteld uit, voor zover mogelijk, biologische seizoensproducten. De maaltijden bevatten geen kunstmatige toevoegingen.
Er zijn maaltijden voor de leeftijden 4-8 maanden die bestaat uit groentepuree, maaltijden voor de leeftijden 8-12 maanden die bestaat uit iets meer structuur o.a. vegetarisch, vis, vlees & gevogelte en maaltijden voor de leeftijd 12+ maanden met nog veel meer variaties en iets grovere structuur. Direct na de bereiding worden de maaltijden diepgevroren, uiteraard zonder het gebruik van conserveringsmiddelen. Zo is er maximaal vitaminebehoud en blijven smaken en voedingswaarden op het állerhoogste niveau. Letterlijk verser dan vers dus.
De maaltijden kunnen gemakkelijk worden opgewarmt in de magnetron!

SPRUIT levert vanaf april 2017 maandelijks baby en peutermaaltijden door heel Nederland. Je kunt ervoor kiezen om SPRUIT eenmalig te bestellen of je gaat voor maandelijks gemak. Uiteraard is SPRUIT flexibel en je kunt je levering altijd pauzeren of stoppen. SPRUIT is ook ideaal om cadeau te geven, denk bijvoorbeeld aan een gezond, biologisch en vers kraamcadeau! Hartstikke hip

Win win
Het is in ieder opzicht een win-winsituatie als je kiest voor SPRUIT. Je kindje krijgt niet alleen gegarandeerd de gezondste hapjes binnen; jij houdt ook nog eens volop tijd over voor oh zo belangrijke en waardevolle quality-time met het gezin. En ook op de lange termijn biedt SPRUIT voordelen. Jouw kindje eet later moeiteloos mee met de rest van het gezin, wedden?

Wil je een keer een proefbox proberen? Laat ons dan weten waarom je wilt winnen in de comments onder dit bericht.  Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Spruit, volg ze dan op facebook. Dit bericht delen op facebook is altijd ook leuk. 

En de winnaar is Karin! Van harte gefeliciteerd!