**//sticky ads code//**

La Source Nederland is de pionier als het gaat om het importeren van alcoholvrije wijnen in Nederland. Met de paasdagen genieten van een van de heerlijke alcoholvrije wijnen? Dat kan!

Tot 31 december maak je bij De Leukste Kinderen kans op één van de zes flessen die wij mogen weggeven. Vertel ons welke wijn jouw het lekkerst lijkt en wie weet sturen wij hem naar je toe voor de paasdagen.

Vini Vici sparkling wit

De frisse, fruitige aroma’s van appel en citrusvruchten verrijken deze sparkling met een aantrekkelijk verfrissende karakter. De fijne, fruitige Mouse geeft deze sparkling een verkwikkende zure inhoud en fruitigheid.

Vini Vici Sparkling rosé

Een elegante fruitige, sparkling met een hint van perzik en citrusvruchten, dit geeft een verfrissend karakter. Vini Vici sparkling Rosé is een pittige drank met een harmonieuze mix fruit en zoetheid.

De Lussory witte

Heldere licht geel/groene kleur, de geur is zeer herkenbaar als wijn. de smaak is fris maar niet heel zwaar. Hij zit hoger in zijn zuren dan u ooit heeft geproeft. Een smaakvol wijn die makkelijk te drinken is en zeer toegangkelijk.

Luxory rode wijn

En diep rode kleur die wat beloofd… de geur is zeer herkenbaar als een tempranilo (lichte hout tonen) De smaak is zeer fruitig en strak/stroef maar wel vol van smaak een droog karakter. Zeer smaakvol en plezierige wijn.

Frisse witte riesling

Stro gele kleur, veel smaak van de rijke Riesling druif het heeft meer zuren waardoor deze wijn minder snel als zoet wordt beschouwd. Geur van rijpe appels en vallende bladeren. De smaak is fris en vol met een langere afdronk.

Cocktail mojito.

Met de cocktails van Celebracion kunt u feest vieren zonder hier een kater aan over te houden. Deze cocktail heeft de pure smaak van munt bladeren. Een smaakvolle ‘partydrink’!! De drank is ready to drink of goed te combineren in een mix drankje.

En de winnaars zijn:

Vini Vici sparkling wit  Elvira van der Heijden

Vini Vici Sparkling rosé  Ineke Wiedijk

De Lussory witte  Daniela van Dijk

Luxory rode wijn  Femke van Hoof

Frisse witte riesling Ineke Westerbeke

Cocktail mojito Yvonne van Oostrom