**//sticky ads code//**

Op maandag 31 juli a.s. gaat de gloednieuwe wedstrijd ‘Cartoon Network Vlog It’ van start. Samen met YouTubers Boncolor en Nino Wilkes gaat Cartoon Network op zoek naar jong vlogging talent, waarbij de winnaar coaching en promotionele ondersteuning krijgt van Cartoon Network en zichzelf de officiële vlogger van de zender mag noemen.

Iedereen in de leeftijd van 6 tot en met 16 jaar kan deelnemen aan de wedstrijd! Op de speciale website vlogit.cartoonnetwork.nl verschijnt er vanaf maandag 31 juli gedurende vier weken iedere week een nieuwe vlog-uitdaging. De drie beste deelnemers krijgen een uitnodiging voor de finale: een masterclass bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid te Hilversum met YouTubers Bonnie Nottroth van Boncolor en Nino Wilkes.

De winnaar wordt de officiële vlogger van de zender en zal via alle platformen van Cartoon Network gepromoot worden, waaronder de website, de Facebook- en Instagram-pagina’s en het YouTube-kanaal. Hij of zij krijgt als eerste toegang tot nieuwe Cartoon Network series, online games, apps en producten, en ontvangt exclusieve uitnodigingen voor evenementen van Cartoon Network.

MAIL & WIN

Ben je enthousiast geworden? Dan kun je via DeLeuksteKinderen.nl meedoen met de winactie om entreetickets te winnen om toegang te krijgen tot de Cartoon Network Vlog It Workshop die zaterdag 5 augustus wordt georganiseerd bij Beeld & Geluid in Hilversum. De workshop wordt gegeven door Bonnie van het Youtube-kanaal Boncolor die je alle fijne kneepjes van het vloggen zal leren.

Wil jij kans maken op 2 kaarten voor deze workshop? Dat kan! DeLeuksteKinderen.nl verloot drie setjes van twee vrijkaarten! Stuur je naam en adres gegevens naar Redactie@www.deleukstekinderen.nl o.v.v. CN VLOG IT!