**//sticky ads code//**

De titel “Een pony op drie hoog” trekt de aandacht van menig meisje, een leuk, grappig en vast spannend boek! En dat is het zeker.

Op Marktplaats ontdekken Nora en haar vrienden een pony, Toos.
Met Nora’s verjaardagsgeld doen ze een bod van vijftig euro. Dat is genoeg, want ze mogen de pony de volgende dag al ophalen. Alleen waar laat je een pony? Het kan bij Nora, maar die woont op de derde verdieping.
Hoe houden ze Toos verborgen en hoe krijgen ze al dat hooi naar boven? Als Toos ontsnapt en op het schoolplein loopt, weten de DierenRidders dat het zo niet langer kan. Ze moeten haar verkopen en plaatsen daarom zelf een advertentie op Marktplaats. Maar zijn de mensen die Toos komen ophalen wel betrouwbaar…?

Een-pony-op-drie-hoogEen pony op drie hoog is een verhaal vol spanning en vriendschap over hoe het is om voor een dier te moeten zorgen. Het heeft een heldere schrijfstijl, prachtig taalgebruik en een actueel thema. Een pony op drie hoog is vooral leuk voor kinderen die van dieren houden.

Voor kinderen die van dieren houden is het nieuwe avontuur van De Dieren Ridders een geweldig boek. En voor wie van spanning en avontuur houdt ook. 
De leukste kinderen mag namens uitgever Het Spectrum twee boeken weggeven.

En de winnaars zijn: Mara en Astrid! Van harte gefeliciteerd!