Geboren op 25 juli 1991, dit maakt haar nog een klein maandje 23 jaartjes jong. Geboren in Waalwijk waar ze tot haar 20ste heeft gewoond met haar Zambiaanse vader en Nederlandse moeder. Twee jaar geleden is ze afgestudeerd als Sociaal Maatschappelijk Werkster maar helaas is hier geen werk in te vinden.

Ze is nog geen jaar getrouwd met haar Turks/Nederlandse man van 30 met wie ze nu vijf jaar samen is. Hij is Account-manager en erg ambitieus. Samen met hun kat Harry wonen ze in Breda.

Men omschrijft Zita als een eerlijk en betrouwbaar persoon. Ze is doelgericht en open-minded, staat positief en optimistisch in het leven en denkt graag in oplossingen. Ze kan absoluut niet tegen massa’s mensen op bijvoorbeeld festivals of nachtclubs. Ze is meer het type van lounge-barren en picknicken. Zita houdt van lekker eten, goede gesprekken en lachen, heel veel lachen.

ZitaDaarnaast is ze een echte dierenvriend en heeft ze de droom om ooit op een klein boerderijtje te wonen met een schaapje, heel veel katjes, honden en een pony. Zita is dan ook erg graag buiten en kan intens genieten van een goede wandeling in de natuur. Ze is dan ook niet bang om vies te worden.

Maar Zita wil er wel altijd leuk uitzien en zorgt dan ook datze voor iedere gelegenheid een hippe outfit heeft. Al is dit een tuinbroek. Ook hecht ze veel belang aan persoonlijke verzorging en heeft ze dan ook een wekelijks ritueel van maskers tot peelings.

Ze staat bij haar vrienden een beetje bekend als het hippie-meisje. Zita is klein van stuk heeft een enorme bos met krullen en draagt graag vrolijke en kleurrijke kleding en sieraden. Haar hobby’s zijn schrijven, tekenen, het kijken van horror-films en tijd doorbrengen met haar familie en vrienden.