**//sticky ads code//**

Ga samen op wereldreis langs 30 swingende steden met deze kleurrijke atlas. Bezoek iconische gebouwen en culturele hotspots in een van de wereldsteden. Ontmoet beroemde inwoners en lees over bestemmingen die voor kinderen extra leuk zijn: de mooiste dierentuinen of de geweldigste kabelbanen. De gedetailleerde stadsplattegronden in dit boek zorgen voor uren kijkplezier voor jong en oud. Lees alles over de stad voor jouw volgende stedentrip; je was nog nooit zo goed voorbereid!

Leuk om na een grondige voorbereiding de herkenning van een kind te zien als hij de stad in het echt ontdekt of de herkenning van plekken wij hij al is geweest.

Met de wereldsteden

Lissabon, Barcelona, Londen, Amsterdam, Parijs, Rome, Berlijn, Helsinki, Oslo, Kopenhagen, Stockholm, Athene, Istanbul, Praag, Boedapest, Moskou, Montreal,Toronto, Chicago, New York, San Francisco, Mexico-Stad, Rio deJaneiro, Buenos Aires, Kaapstad, Hongkong, Tokio, Seoel, Mumbaien en Sydney.

De kleurrijke illustratie zorgen voor veel kijk plezier. De vele illustratie maken dat kinderen meer van de kenmerken van deze wereldsteden zullen onthouden. Een aanrader voor visueel ingestelde kinderen.
Onze favoriet is Hongkong. Een betoverende stad, tegelijkertijd oud en modern, is een feest voor de zintuigen met duizenden bezienswaardigheden, doe een wens bij de Lam Tsuen-wensboom of ga op avontuur tijdens de Dragons’Back wandeling.

[bol_product_links block_id=”bol_589adbb6811e6_selected-products” products=”9200000071825089″ name=”boekentip” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]