Wendy Pragt is moeder van zoon Luc.  Ze is managementassistente, maar momenteel even thuis omdat ongeveer een jaar geleden de organisatie waarin ze werkzaam was in een verandertraject belandde. Daardoor werd  haar toekomst onzeker en in combinatie met de toenemende zorg voor Luc heeft ze ervoor gekozen om – in goed overleg – haar dienstverband te beëindigen.

Hoewel ze logischerwijs en met veel liefde de meeste tijd doorbreng met haar zoon, heeft ze nu ook de kans om zich meer te richten op haar grote passie: schrijven. En dan met name over onderwerpen die Wendy het meest treffen. Kinderen staan bij haar daarbij op nummer 1. En juist aan diegenen én hun ouders, die wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken, hoop ze dat een beetje met haar columns te bieden.

Lezen is haar manier om te ontspannen, Indisch koken én eten zijn onmisbaar, dansen blijft Wendy doen tot ze niet meer kan en zo af en toe probeert ze wat melodieuze noten te produceren op familiaire karaoke-avonden.

Wendy hoopt met haar bijdrage aan De Leukste Kinderen te dragen aan een wereld, waarin alle kinderen – zonder uitzondering, maar met alle begrip en vrijheid –  kunnen groeien en bloeien.

Meer blogs van wendy lees je op www.wendypragt.nl