**//sticky ads code//**

Kinderen zitten graag achter een schermpje. Gelukkig kunnen ze op een tablet of smartphone ook leerzame spelletjes doen.Er verschijnen steeds meer educatieve apps voor kinderen. De vraag is hoe vind je in dat grote aanbod nou de de apps die de moeite waard zijn voor jouw kind? Wij willen je graag hierbij helpen. Daarom hebben wij de verkiezing van de app van 2014 verkiezing. Voorwaarde is dat de app leerzaam is en dat hij gratis is. Want het leven is al duur genoeg.

De leukste kinderen onderzoek wat de leukste app is in verschillende categorie, te weten peuters, kleuters, taal, rekenen en basisschool. In de categorie taal zijn de drie genomineerde:

Letterlegger: Met de maan roos vis letterlegger kan een kind spelenderwijs woorden leggen. Deze app is zeer geschikt voor kinderen die interesse tonen voor letters en woorden en voor beginnende lezers.

Dictee: Deze app heeft een tweetal functies. Leren typen en woorden correct leren schrijven. Leer woorden goed spellen of test je kennis van een taal door de uitgesproken woorden correct te typen.

Pelleflits: Dit is een app die een kind met dyslexie helpt door woorden te flitsen. De app is bedoeld voor kinderen in groep 4 en 5.

Wat is de leukste educatieve app in de categorie taal? Breng voor 29 december je stem uit in deze of een van de andere categorieën.
Onder alle deelnemers verloten we drie De Leukste Kinderen T-shirts. Dus stem en win!