**//sticky ads code//**

Alleen de titel van dit boek zorgt al voor veel pret! WAAROM je eigen SCHETEN soms niet zo erg STINKEN! een boek wat antwoord geeft op deze vraag en andere weetjes over eten en je lijf.

Waarom ruiken je eigen scheten (meestal) niet zo vies als die van een ander? Welk eten heeft je lijf allemaal nodig? Waarom ga je boeren als je cola drinkt? Hoe komt het dat je beter scoort als je net een banaan gegeten hebt? En waarom word je blij van chocolade? WAAROM je eigen SCHETEN soms niet zo erg STINKEN! is een informatief en grappig boek over eten en je lijf voor nieuwsgierige kinderen.

In het boek worden meer dan vijftig verschillende onderwerpen op een toegankelijke en vlotte manier besproken. Een grappig, leerzaam en uitdagend non-fictieboek over voeding en je lijf voor kinderen van 8 tot 12 jaar.  Ze lezen bijvoorbeeld welke weg een stuk pizza aflegt in je lichaam, welke belangrijke voedingsstoffen hun  lijf nodig heeft en welke eetgewoonten mensen in andere landen hebben. Zo komen ze van alles te weten over eten en hun lijf. Daarnaast staat het boek vol met hilarische illustraties van Elly Hees. Kortom: een boek om van te smullen!