Voorlezen is leuk en goed voor een kinderen. De ene keer heb je echter meer tijd dan de andere keer. Een praktische voorlees app is dan super handig. Met de voorleestijd app heb je altijd een voorleesverhaal bij je op de juiste lengte. Je kiest heel eenvoudig hoelang het verhaaltje mag duren.

Even mindertijd voor een verhaaltje voor het slapen gaan? Kies dat een 5-minuten verhaal. Is er meer tijd? Kies een langer voorleesverhaal!  Dan is er voldoende keuze, ook voor 10, 15 en 20 minuten. Hoe langer de voorleestijd, hoe hoger de leeftijd. De verhalen zijn geschikt voor kinderen van vier tot tien jaar.

Wat bied deze voorlees app?

In deze voorlees app vind je bekende Nederlandse kinderboekenschrijvers als Mirjam Oldenhave, Francine Oomen, Sieb Posthuma, Lydia Rood, Hans Hagen Rindert Kromhout, Annie M.G. Schmidt en velen meer. Heel erg handig voor ouders en super leuk voor kinderen!

boekjes

 

 

Hoe werkt deze voorlees app ?

Je draait aan de wijzer van de klok om je voorleestijd te kiezen. Vervolgens kies je een verhaal of fragmenten uit een van de kinderboeken. Heb je al eerder een verhaal gelezen, dan kun je terug komen in het verhaal waar je het laatst was gebleven. Ook heel handig is dat je zelf de lettergrootte kunt aanpassen.

 

gratis app