Mijn kinderen weten intussen haarfijn op Youtube leuke filmpjes op te zoeken. Ik kijk nog altijd mee om te zien of ze niet via reclame of suggesties die gedaan worden na afloop van een filmpje, te gewelddadige filmpjes kijken. Of filmpjes waar ik ze nog te jong voor vindt. Recent kwam ik terecht op Kids-tube.nl. Hier heb je niet het probleem dat er ongewenste filmpjes worden getoond. De leukste liedjes en filmpjes voor kinderen

Voordat filmpjes online komen worden ze gecheckt op kindvriendelijkheid, zodat kinderen niet geconfronteerd worden met ongepaste video’s. Zo kunnen kinderen veilig kinderfilmpjes kijken online.

De site maakt onderscheid in verschillende hoofdcategorieën, baby, peuter, kleuter en kinderliedjes of kinderfilms.
Je vindt er onder andere bekende filmpjes van Dora, bas en adriaan, Bumba, Maja de bij en nog veel meer. Wat mij betreft een aanrader!

log_kidstube

Heb je ook een goede tip voor een geschikte site voor kinderen? Laat het ons weten.