Leuk allemaal hetzelfde shirt! Maar ook lastig. Een voetbalteam met allemaal hetzelfde trainingsjack. Dan kun je gewoon je naam erin schrijven, maar naamstickers zijn net iets mooier.

mynametage

De labels van My Nametags worden steeds leuker.  Je kunt deze labels zelf ontwerpen. Je kies leuke afbeelding , kleur en lettertype.  De Smiley afbeeldingen zijn heel erg populair
My Nametags instrijklabels zijn geschikt voor stoffen en kleding. De naamlabels kun je heel gemakkelijk in te strijken op truien, T-shirts, etui’s, broeken en tassen.
Heel makkelijk gedaan

.

Op een broodtrommel schrijf niet je zo snel een naam. Maar met een naamstickers weet iedereen van wie de trommel is. De labels zijn duurzaam, waterbestendig en heel belangrijk geschikt voor in de vaatwasser en wasmachine (tot 60˚c). Daarnaast zijn ze ook magnetron bestendig

Nooit meer spullen kwijt!

Of bijna nooit meer! Iedereen raakt wel eens spullen kwijt. De een wat vaker dan de ander. Kinderen laten geregeld ergens spullen liggen. Een trainingsjack bij de voetbal of een broodtrommel op school.

Van wie is dit?

Vaak vind je de spullen wel weer terug, maar soms weet je gewoon niet waar je het bent kwijt geraakt. Of na een feestje bij jouw thuis of zaterdagmiddag wanneer kinderen naar binnen en naar buiten lopen, blijven er spullen achter.  Je deelt een foto van het jasje in een app groep of vraagt bij buren na of het misschien van hun is. Maar soms is de eigenaar nergens te bekennen. Ook dan biedt my nametags, uitkomst.
Voorzien van een telefoonnummer is een naamsticker de ideale manier om verloren items terug te krijgen.  Wanneer je zelf niet meer weet waar je iets bent verloren, is de kans groot dat degene die het vind, weet dat het van jouw is! En van die achter gebleven jas, weet je ook direct van wie hij is! 

Kortom echt een uitkomst!