Het leren en automatiseren van de tafels is enorm belangrijk voor ontwikkeling van de rekenvaardigheden van kinderen. In het einde van groep 4 worden alle tafels behandeld. Zitten nog niet alle tafels er even goed in? Met deze app kun je thuis wat extra oefenen met de tafels. Ook voor groep 3 en 5 kinderen ontzettend leuk en leerzaam. Met de tafels oefenen app vinden kinderen dit snel leuk.

De tafels kunnen worden geoefend door bij een tafel het juiste antwoord te zoeken. Memorie met tafels!
Bij elke tafel hoort een leuk dierenplaatje. Als het juiste antwoord van een tafels is gevonden, dan zie je de dieren plaatjes en hoor je het geluid van het dier.
De tafels oefenen app kent verschillende niveau’s waardoor hij zowel voor groep 3 als groep 6 te gebruiken is.

In de gratis versie kunnen de tafels van 1 t/m 10 worden geoefend. Met een Inapp aankoop wordt de reclame verwijderd en kunnen ook de tafels van 11 t/m 20 worden geoefend.

Tafels automatiseren

Als kinderen de tafels hebben geautomatiseerd, kunnen ze tafelsommen vlot en foutloos oplossen. Kinderen hebben dan maar maximaal twee seconden nodig om een antwoord op te roepen. De automatisering van de tafels zorgt voor ruimte in het werkgeheugen voor andere bewerkingen.

screen322x572_tafels screen322x572_tafels2
gratis app