**//sticky ads code//**

Een origineel, ontzettend grappig doeboek, dat is het boek Streepjescode blauw van de leukste kinderboekenschrijfster van Nederland!

Waarom is Streepjescode Blauw een leuk boek?

De grappen en grollen die erin staan zijn echt hilarisch voor kinderen. Een leuk boek voor kinderen die altijd de beste grappen verzinnen, altijd een oplossing weten of alles en niet graag stil zitten.

Het boek staat vol opdrachten, vreemde rijmpjes, briljante tips, overbodige weetjes en verstandige waarschuwingen.  Zoals Kom van de bank en maak een klont. Zoek een spin en breng hem een serenade. Loop drie keer géén rondje. Ren weg van je schaduw. Laat je goudvis uit. Verzin een woord van 30 letters. Teken een vis en vang hem. En doe het allemaal NU! Ben je boos, verdrietig of chagrijning? Dan heeft Tosca altijd wel een kronkelige tip!

Voor Streepjescode Blauw bedacht Tosca Menten een schat aan opdrachten die het grappigste, gekste, sportiefste en creatiefste in je naar boven halen. Met hilarische tips, talloze overbodige weetjes, absurde opdrachten en heel veel doewerk.

Het boek is prachtig vormgegeven met veel plak-, schrijf- en tekenruimte, in handig dagboekformaat.

Tosca Menten

Tosca is een rasechte verhalenverteller en staat bekend als een van de grappigste kinderboekenschrijver van Nederland. Haar Roald Dahl-achtige humor, scherpe observaties en ongebreidelde fantasie laten kinderen van alle leeftijden genieten. Talloze fans verslinden haar boeken. Haar serie over Dummie de mummie is zelfs verfilmd en wereldwijd vertaald.