Stella Nagtegaal woont samen met haar man en twee dochters in Haarlem. Ze heeft hier ook haar eigen praktijk Stella Coach.  Na het volgen van een HBO studie, cursussen en de nodige verdiepingen heeft ze in januari 2016 de stap gezet om haar droom te verwezenlijken en startte ze haar eigen coaching praktijk!

De onvoorwaardelijke liefde, flexibiliteit, loyaliteit, nieuwsgierigheid behorende tot de vele mooie eigenschappen die wij als mens bezitten, zijn eigenschappen die mij erg aanspreken en soms ook kunnen verwonderen. Immers, naast kwetsbaarheid bevindt zich hierin ook onze veer- kracht. Ik ben me erg bewust van deze wisselwerking. Op sommige momenten is het balans.

Coaching

Stella biedt intuïtieve coaching voor iedereen vanaf 8 jaar! Zowel kinderen, jongeren als volwassenen kunnen bij haar terecht.  Kinderen die het moeilijk vinden met alles wat er op hun afkomt. Als je jong bent wordt je wereld elke dag een stukje groter en dat kan best intensief zijn.  Ook de veranderingen in het lichaam kunnen voor de nodige onzekerheid zorgen.  De wereld stelt steeds meer verachtingen aan je. En ook als we volwassen zijn is het soms balanceren tussen alles wat er van ons gevraagd wordt en ben je soms op zoek naar de balans tussen gevoel en verstand.

Blogs Stella Nagtegaal

Naast coaching blogt Stella ook. Dit doet ze zowel op haar eigen website als voor de Leukste Kinderen. Ze schrijft onder andere over  zelfvertrouwen, faalangst, maar ook over hoog gevoeligheid en omgaan met emoties.