**//sticky ads code//**

In Stad en land zijn vijftig verhalen gebundeld over de natuur in Nederland. verhalen over planten, bomen, bossen…

Stad en land … is een boek geweldig boek en zeker voor iedereen die van de natuur in ons land houdt en deze graag willen ontdekken. van de eigen achterthuin tot het donkerste deel van het bos. Wat is het wildse dier van ons land? Waar ligt het oudse bos? Het antwoord op deze en andere vragen vind je in de verhalen over de natuur.

Van de eerste mens in ons land tot de dominomus en van haarluizen tot de Oostvaardersplassen. De ene keer bekeken met een historische blik, de andere keer met een hedendaagse. Opnieuw adembenemend geïllustreerd door Alex de Wolf. Toegankelijk, humoristisch, informatief en bovenal: een genot om (voor) te lezen!

• Interessante combinatie van verhaal en fascinerende achtergrondinformatie
• Veelgebruikt en hooggewaardeerd door kinderen, ouders en onderwijs
• Bruikbaar bij de lessen biologie op school

De grote hoeveelheid informatie die in een verhaal zitten, maken dat kinderen het verhaal graag meerdere keren horen.

Bij de jongens hier is “Op spreekuur bij paleontoloog John de Vos” populair Over de tijd van de sabeltandtijger, de holenbeer en de wolharige mammoet populair. Maar ook de Koninklijke tuinideeën scoren goed.
Stad en land… is echt een boek wat vele jaren veel gelezen wordt hier in huis.

[bol_product_links block_id=”bol_5892415aab204_selected-products” products=”9200000059824879″ name=”boekentip” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]