**//sticky ads code//**

Persoonlijk vind ik squla een goede besteding van de schermpjes tijd! De kinderen vinden het ontzettend leuk.  Squla voor op de smartphone is vanaf vandaag ook beschikbaar!

Met de introductie van de nieuwe Squla-app breidt de marktleider in online lesprogramma’s voor kinderen haar platform verder uit. Squla is vanaf nu niet alleen via de computer en tablet te spelen, maar ook op de smartphone beschikbaar voor zowel iOs als Android. Deze nieuwe app bevat dezelfde educatieve content en motiverende spelelementen zoals op de website en tablet app, zodat kinderen altijd en overal kunnen oefenen met 70.000 leerzame vragen.

500x500 Squla met ruim 20 euro korting tijdens de back2school periode!

Met deze app kunnen Squla-leden uit groep 1 t/m 8 en de brugklas alle leerzame vragen van Squla spelen. Via de app loggen gebruikers in op hun eigen Squla-account. De behaalde resultaten binnen de app tellen dan ook mee voor je persoonlijke rapport. Er is ook een guest-user account voor niet-leden om een quiz uit te proberen. Bij het ontwerpproces van de app heeft Squla uitgebreid de feedback van kinderen meegnomen. Want voor Squla is het essentieel dat de producten worden ontwikkeld vanuit de belevingswereld van het kind. Hierdoor worden kinderen op speelse wijze gestimuleerd om te leren.

Ouders en leraren kunnen de vorderingen van de kinderen volgen, aanmoedigen en belonen met een leuk berichtje via de website. Naast zelf monitoren hoe je kind presteert ontvangen ouders ook per email wekelijks een rapport met de behaalde resultaten.

“Steeds vaker spelen kinderen spelletjes op de smartphone van hun ouders. Nu is het mogelijk om je kinderen de verantwoorde educatieve spellen van Squla te laten spelen wanneer jullie samen wachten op de dokter, tandarts of trein”, aldus Peter Hofstede, Product Director bij Squla. “Voor de ontwikkeling van de app hebben wij als de eerste educatieve uitgevers gebruik gemaakt van de gaming technologie Unity 3D. Dankzij deze nieuwe techniek zijn wij in staat op tablets en smartphones steeds meer game mechanics en effecten toe te passen die je verder alleen ziet bij de beste games in de app store.”

Squla-smartphoneDe Squla-app bevat quizzen in de volgende vakken in het basisonderwijs:
– Taal
– Spelling
– Rekenen
– Geschiedenis
– Aardrijkskunde
– Natuur & Techniek
– Engels (niet voor groep 4)
– Topografie (niet voor groep 4 en 5)
– Cito

Wat ik erg fijn van Squla vind is dat de app vrij is van advertenties. Hij bevat Cito-modules en wordt gemaakt door Squla’s onderwijsspecialisten en spelontwikkelaars. Een betaalbare app, maar van zeer goed kwaliteit.

 

728x90 Squla Back to school