Gezonde voeding, we weten allemaal hoe belangrijk dit is, maar toch blijft het soms lastig. Een druk gezinsleven of geen gemakkelijke eters, het zijn allemaal hele verklaarbare redenen waarom het niet altijd lukt om voldoende vezels en vitamine binnen te krijgen. Afgelopen maand hebben wij kennis gemaakt met sapje. Sapje perst voor jouw biologishe sap met de slowjuicer, gezond, lekker en gemakkelijk.

Gezonde sapjes

De sapjes bestaan voor minimaal 85% uit rauwe groenten. En voor wat extra smaak wordt een beetje fruit, specerijen, kruiden & zeewier toegevoegd. Alle ingrediënten die gebruikt worden zijn 100% biologisch, seizoensgebonden en grotendeels afkomstig van lokale leveranciers. Beter kan dus eigenlijk niet

Je kunt de sapjes los bestellen of kiezen voor een speciale box, zoals groentesap-, zwangerschap,- kidsbox. Ook kun je voor één of meerdere dagen een detox box bestellen. Of je nu voor detox of een andere box kiest, je haalt enorm veel vitamine en mineralen het huis in.  Omdat het gewoon lekker smaakt, krijgen kinderen ongemerkt goede voedingstoffen binnen.

Beste detox kuur

De Kidsbox

Als het soms lastig is om je kinderen voldoende groente te laten eten, dan is de kidsbox een uitkomst. Geen of minder gedoe om kinderen voldoende groente te laten eten tijdens het avond eten of als tussendoortje. Een sapje bij het ontbijt of uit school waar alles in zit. Hoe fijn is dat?

In deze box zitten verschillende biologische groentesapjes met een zoete en frisse smaak is speciaal samengesteld voor kinderen.
De Kids Box van Sapje bestaat uit zes verschillende groentesappen waar kinderen dol op zijn.

  • Fresh, een zoet en kruidig wortelsapje vol vitamine A, voor het behoud van gezonde ogen
  • Sunny, een sapje met gele biet en paprika vol vitamine C, voor ondersteuning van de weerstand
  • Recover, een zoetzuur sapje met biet en kersen vol kalium, voor gezonde spieren
  • Hydrate, een zomers sapje met meloen, rabarber en framboos, vol vitamines en mineralen
  • Energy, een krachtig sapje met rode biet, paarse wortel en paarse boerenkool
  • Ron’s sapje, een tropisch sapje met passievrucht, ananas en flespompoen

De missie van sapje

Sapje is een initiatief van Joël & Rosalynn die in hun zoektocht naar en gezonder leefstijl zijn begonnen met maken van biologische sapjes.
hun droom is om zoveel mogelijk mensen – van jong tot oud – bewuster te maken van de kracht van gezonde voeding en de werking van het eigen lichaam. Met hun gevarieerde en lekkere sapjes willen ze laten zien wat de waarde is van biologische, lokale en seizoensgebonden voeding

Waarom sapje

Je kunt zelf natuurlijk ook de sapjes maken in je slowjuicer, maar sap.je neemt je het werk uit handen. Omdat de sapjes binnen een uur worden ingevroren met een hightech shockvriezer blijven alle goede voedingsstoffen bewaart. Het enige wat je zelf hoeft te doen is de sapjes te ontdooien.

Een detox kuur helpt je lichaam tot rust komen en weer op te laden. Hiermee ondersteun je jouw algehele vitaliteit.
Kijk hier voor meer info over een Detox kuur 7 dagen