**//sticky ads code//**

De lente is begonnen. Hoe fijn is het om er samen op de fiets op uit te trekken.  Met de nieuwe Bobike One kinderzitjes ga je weer goed gestyled de weg op.

Een kind heeft voor op de fiets een prachtig uitzicht. Daar openbaart zich de wereld, terwijl het achter zich de geborgenheid voelt van vader of moeder. Een echte VIP-plaats, dus! Vooral als je in de Bobike ONE zit, het kinderzitje dat uitblinkt in veiligheid en comfort. De  allernieuwste Bobike is voorzien van een comfortabele zitting van waterafstotend materiaal. De schouderriemen zijn zacht en zitten prettig bij een kind.

Zoals je kunt zien heeft de Bobike ONE een volledig nieuwe vormgeving. Dutch design: weldoordacht, eigentijds, slank en verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren. De mooie vorming maakt het zitje een prachtige toevoeging op je fiets. De dubbelwandige constructie en het kleurvaste materiaal maken het kinderzitje heel veilig, sterk en duurzaam.

Click & Go
De voetsteuntjes verstel je eenvoudig en zonder gereedschap. Het achterzitje is voorzien van het Click & Go systeem voor snelle montage. Hiermee kun je het zitje ook eenvoudig op een andere fiets te zetten. Uiteraard voldoet de ONE-serie aan alle geldende veiligheidsnormen voor kinderzitjes. Deze serie bestaat verder uit een windscherm en kinderhelm in dezelfde kleuren.

Bobike ONE is verkrijgbaar in een mini uitvoering voor voorop de fiets en een maxi uitvoering voor achterop de fiets. Beide uitvoeringen zijn verkrijgbaar in maar liefst zeven fashionable kleuren. Ga naar www.bobike.com voor een verkooppunt bij jouw in de buurt.

Heel veel fiets plezier deze lente!