Als nieuwe foodblogger van De Leukste Kinderen, deel is als eerst een gerecht wat absoluut een van mijn favorieten is. Het gerecht bestaat uit allemaal groenten met kip. Het is snel te maken of later makkelijk op te warmen. Ideaal voor na de zwemles of als je geen zin hebt om met warme weer uren in de keuken te staan.

Als je niet zo van bloemkool houdt, vervang je de bloemkool door zilvervliesrijst. Easy does it!

Ingrediënten voor 2 volwassen en 2 kinderen:

400 gram kippendijfilet
Shoarmakruiden
1 Bloemkool
1 courgette
1 rode paprika
1 aubergine

Snijd de kippendijfilet in kleine blokjes. Verwarm wat olie in de pan en bak de kippendijfilet gaar. Kruid het met de Shoarmakruiden. Doe ondertussen de bloemkoolroosjes in de keukenmachine tot het dezelfde structuur krijgt als rijst. Snijd de rest van de groenten in blokjes. Doe alles samen in de pan en bak het circa 4 minuten. Eet smakelijk!