**//sticky ads code//**

Wie is er niet groot mee geworden! Playmobil! Met de jaren zien de figuurtjes van Playmobil er steeds mooier uit. Alle onderdelen hebben coole details en met alle kleine onderdelen komen de verschillende thema’s helemaal tot leven. Ze staan garant voor uren speelplezier.

Playmobil is voor veel ouders favoriet speelgoed om te geven. Het is duurzaam en  stimuleert de creativiteit en fantasie van kinderen. Nieuw is de serie Playmobil Ghosbusters. Hiermee brengt playmobil niet alleen een gloednieuwe speelwereld voor kinderen tot leven, maar roept het ook een stukje nostalgie op bij ouders.

In de speelfilm Ghost Busters (uit 1984) verrichten drie parapsychologieprofessors onderzoek naar het bestaan van geesten Ze verliezen hun baan bij een universiteit, Waarna ze hun opgedane kennis gebruiken om te starten met een bedrijfje, gespecialiseerd in het opruimen van spoken onder de naam Ghostbusters. Ze vestigen zich in een voormalige brandweerkazerne. Ondanks dat hun uitvindingen om spoken te vangen nog nooit zijn getest, blijken ze effectief. Een geweldig spannend thema om een Playmobil serie van te maken.

Het meest toffe item uit de lijn is dan ook de brandweer kazerne. Met een mooie waarschuwing voor ouders: het duurt 60 minuten om deze in elkaar te zetten!

playmobil ghostbusters

De brandweerkazerne is het hoofdkwartier van de spokenjagers Ray Stantz, Egon Spengler, Janine Melnitz, Louis Tully en de bibliotheekgeest.

De kazerne heeft drie etages. In de gevangenis voor geesten op de begane grond kunnen de gevangen spoken in bewaring worden gehouden. Hier is ook een parkeerplaats voor de apart verkrijgbare auto Ecto-1.

De auto van de Ghostbusters  heeft licht en maakt sirenegeluid. Bij de auto zitten ook de spokenjagers Winston Zeddemore en Janine Melnitz in Ghostbuster-kleding, uitgerust met speciale Ghostbusterwapens.

De gladde klevende slijmspetters van siliconen maken het helemaal af.

Met deze pakketten hebben de kinderen alles voor leuke fantasie verhalen. De slijmspetters worden gebruikt als camouflage op de auto zodat ze niet gezien worden. De ghosbusters nemen plaats in de auto via het dak of de. Overal in huis worden de spoken verjaagd. De auto met sirene brengt ze vervolgens naar de gevangenis.

Als ook het vretende spook “Slimer” en de hotdog-stand aan het spel worden toegevoegd heb ik de hele middag geen kind meer aan ze. Het is fantastisch om de kinderen zo leuk met elkaar te zien spelen, ze gaan helemaal op in hun spel.

Wil je weten hoe leuk playmobil Ghosbusters is, kijk dan naar onze vlog!