Voor kinderen die hun leven meer onder controle willen hebben, kan het gebruik de BrainBoost heel handig en praktisch zijn. Het is dé planner voor het komende schooljaar, gemaakt door BrainBoost en Tim Hofman.

De middelbare school kent al genoeg uitdagingen. Dan kun je maar beter je zaken goed op orde hebben, want dan houd je tenminste tijd over voor leuke dingen. En dat is precies waar BrainBoost je bij helpt.

De BrainBoost Planner helpt kinderen om een goed overzicht te krijgen van wat ze moeten doen. Zowel voor school als daarbuiten. Veelal wordt het huiswerk in een digitale omgeving geregistreerd. Door per week uit te schrijven wat ze moeten doen, krijgen ze een beter idee van de totale opgave. En er is nog veel meer te plannen: toetsen, sporten, feesten, bijbanen en je verkering.

De BrainBoost Planner bevat weekplanningen, maandoverzichten en -evaluaties, heel veel awesome tips over hoe je sneller kan leren van mensen die het echt kunnen weten, en natuurlijk ook tips van Tim.

Leuk voor later

Als je over tien jaar de planner terug vindt, zou dit een prachtig document kunnen zijn over wat je destijds bezig hield. Door het bijhouden van To do en To buy list, een overzicht van onderwerpen waar je nog meer over op wilt zoeken op internet.

Het verschil met een agenda

Vroeger schreef iedereen zijn huiswerk op in een vaktje met een bijbehorende datum. Dat is prima, maar het leven bestaat uit meer dan huiswerk. Een planner geeft kinderen veel meer ruimte om hun leven in bij te houden. Om te kunnen terugblikken hoe ze zich begin van het jaar voelde.

In een planner schrijf je niet alleen wanneer iets af moet zijn, maar ook wanneer je er aan gaat werken. Dit helpt enorm om dingen op tijd af te krijgen en minder stress te ervaren.

BrainBoost

BrainBoost is een moderne bijlesschool waar leerontwikkeling voorop staat. Geen snelle trucs voor een aankomende toets maar lessen waar je je hele leven iets aan hebt. De docenten van BrainBoost snappen de belevingswereld van jongeren, zijn gespecialiseerd in stressmangement en helpen leerlingen met plannen.