**//sticky ads code//**

Pak me dan van Paul van Loon helpt kinderen met leren lezen. Verhalen vanaf het eerste leest nivo tot met E5. Speelse verhalen met de bekende karakters zijn met korte en makkelijke zinnen geschreven. Een boek wat vanaf het begin periode van groep drie tot in groep vijf veelvuldig kan worden gelezen .

Pak me dan is een fantasierijk, grappig en leerzaam boek voor kinderen die net leren lezen. Bij moeilijke woorden staan afbeeldingen om kinderen te helpen.

’s Nachts veranderen Dolfje en Noura in weerwolfjes. Op een nacht wil Dolfje weerwolfje een kip pakken om in de pan te doen. Noura weerwolfje wil de kip liever in het hok. Samen ondernemen ze meerderen  pogingen om de kip te pakken. De kip is echter steeds te snel.  Het verhaal begint met de metamorfose van Dolfje en Noura tot weerwolven en eindigt als ze in de ochtend weer mens worden. De tekst bevat uitsluitend eenlettergrepige woorden en korte zinnen zonder hoofdletters. Er komen veel woordherhalingen voor. De namen van de kinderen zijn vervangen door pictogrammen. De geschilderde illustraties met zwarte contouren tonen de hoofdzaken, zonder details, tegen een nachtelijk blauwe achtergrond.

“Pak me dan” maakt onderdeel uit van de reeks ‘Lees! met Paul van Loon’*, verschenen ter gelegenheid van zijn 25-jarig schrijverschap. In het omslag zit vooraan een uitstansing waardoor de onderliggende foto van de auteur zichtbaar wordt. Kinderen kunnen ernaast een foto van zichzelf plakken.

[bol_product_links block_id=”bol_553803dc9fecf_selected-products” products=”1001004005997681″ name=”boekentip” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]