Oer-Hollandse koeienprints, pop art en een Belgische ‘celeb’ sieren eigentijdse fietshelmen een ideaal eindejaarscadeau voor jong en oud.

Met de herfst die nu écht lijkt doorgebroken en met de feestdagen in het verschiet is het voor elke fietser noodzaak om zich goed tegen het gure weer te weren. Niet alleen een warme shawl en handschoenen, maar ook een goede verlichting en een fietshelm zorgen ervoor dat fietsers in deze donkere dagen in meerdere opzichten opvallen. Nutcase biedt verschillende smaken voor iedereen die van fietsen een ware beleving wil maken. Het ideale cadeau onder de kerstboom komt van Nutcase – geschikt voor jong en oud!

jules

Koetje… boe!

De ‘Moo’, de derde generatie van Nutcase’s Street Sport-helm met een supergrappige koeienprint, is zowel voor fietsers als skaters veilig. Hij heeft een soepeler gevormde buitenschaal, is zeer licht van gewicht, heeft een verbeterde en uitgebreidere ventilatie en een goede pasvorm dankzij een regelbare draairing. De Street Sport zorgt voor een veilige én een stijlvolle deelname aan het verkeer. De ‘Moo’ is verkrijgbaar in XS, S & M (vanaf €69,95).

Pop art is hot!

Een geweldig design waar ouders en kind van houden, met eveneens een soepel voorgevormde buitenschaal, lichtgewicht en een erg handige verstelbaarheid met een draairing voor ieder opgroeiend kind. Kapow! is een generatie 3 van de Little Nutty met een waar pop art design en voor veel bekijks zal zorgen bij fietsers en voetgangers. Cycling will never be the same! De ‘Kapow! Is beschikbaar in XS (€69,95).

Jules ©: een ware Vlaamse celeb

Wereldberoemd in België en nu ook als speciale helm te krijgen: de Jules ©-Nutcase fietshelm, een creatie van Annemie Berebrouckx, is een speciale samenwerking met Nutcase. De Belgische auteur heeft stripfiguur Jules © in de Nutcase-helm verwerkt waarmee een speciale doelgroep wordt aangeschreven. Uniek, opvallend, leuk maar boven alles veilig in gebruik: de kwaliteit en uitstekende pasvorm van de helm, gecombineerd met een personage die kinderen van 3 tot 6 jaar zeer sterk aanspreekt, maken de helm een bijzonder kerstcadeau. De ‘Jules’ ©-helm is verkrijgbaar in maat 50-54cm (€49,95).