**//sticky ads code//**

RTL 4 is bezig met de ontwikkeling van een programma waar velen van jullie straks graag naar kijken. Van de redactie van RTL kregen wij onderstaande oproep binnen. Voor degene die hier aan mee willen werken, meldt je aan via onderstaand email adres.

Voor een nieuw RTL 4 programma zijn we op zoek naar ouders die het leuk vinden om te laten zien hoe zij hun kind(eren) opvoeden. Graag willen we in contact komen met ouders die hun kind(eren) niet traditioneel opvoeden en die heel bewust kiezen voor een specifieke opvoedstijl.

Denk hierbij aan een opvoeding die volledig gericht is op het ontwikkelen van een talent van je kind(eren), of op de creativiteit van je kind. Of een opvoeding waarbij alles in het teken staat van de intellectuele ontwikkeling. Ouders die kiezen voor natuurlijk ouderschap, een alternatieve opvoedstijl of hun kind(eren) opvoeden vanuit een hele specifieke geloofs- of spirituele overtuiging. De keuze voor een hele strenge opvoeding of juist kiezen voor een totaal vrije opvoeding. Of ouders die bewust kiezen voor thuisonderwijs.

We zijn op zoek naar ouders die vanuit de praktijk en eigen ervaring kunnen praten en die het leuk vinden om aan een tv-programma mee te doen. We portretteren twee verschillende gezinnen in een aflevering.

Heeft u interesse dan kunt u zich aanmelden via e-mail. Als u uw telefoonnummer geeft, neemt de redactie telefonisch contact met u op. Reacties of vragen mogen gestuurd worden naar: trudi.van.der.stelt@rtl.nl