**//sticky ads code//**

Speciaal voor leerlingen van de basisschool groep 4 (AVI M4). Herkenbare verhalen over paardrijden in Op stap met de Roskam. De hobby van menig jongen en meisje. De prachtige gekleurde tekeningen ondersteunen het verhaal en maken het lezen nog leuker!

Waar gaat Op stap met De Roskam over?

In Op stap met De Roskam zijn drie succesvolle boeken over Paulien en haar vrienden op manege De Roskam gebundeld (alle drie AVI M4).
In Naar buiten maakt de groep van Paulien een buitenrit. Iedereen vindt dat heel leuk. Maar blijven de paarden wel rustig? Het verkeer is erg druk. Het paard van Wout wordt bijna aangereden! En dan merkt ze dat Blem kreupel loopt…
In Pony in nood ziet Paulien een lief paardje staan. Hij is erg mager en zijn vacht is dof. Ook groeit er geen gras meer in zijn wei. Het lijkt wel of er niemand naar hem omkijkt. Paulien besluit zelf voor de pony te zorgen. Eva en Wout helpen haar.
In Slapen in een stal gaan Paulien, Eva en Meike op ponykamp. Het wordt een superweek. Maar op een nacht horen ze ineens enge geluiden uit de stal.

Een ontzettend aantrekkelijk en leuk boek, voor kinderen vanaf zes jaar, voor beginnende lezers.

Over de schrijver van Op stap met de Roskam

Vivian den Hollander is geboren in Scheveningen op  25 oktober 1953. Ze werkte in het onderwijs waarna ze fulltime schrijfster is geworden.  Vivian wil graag toegankelijke boeken schrijven en hoopt veel kinderen aan het lezen te krijgen. Ze is onder meer bekend van haar AVI-series, zoals De Effies, De Roskam. Daarnaast is ze is bekend door haar voorleesboeken voor kleuters, zoals de populaire prentenboekenserie Lisa en Jimmy. Vivian schrijft ook boeken voor oudere kinderen. Haar werk is veelvuldig getipt door De Nederlandse Kinderjury en wordt zeer gewaardeerd.