**//sticky ads code//**

Elke zomer gaan veel kinderen kamperen. In het boek Naar de camping boek ontdek je alles wat je wil weten over een vakantie op de camping. Je vindt ook een grote uitklappagina en door de miniquiz word je een echte kampeerexpert!

Als je voor het eerst gaat, kan het ook een beetje eng zijn. Voor deze kinderen is het boek leuk en informatief. Voor kinderen die al vaker hebben gekampeerd is het een mooi boek met veel herkenning.
Zoals de titel al zegt, ontdekt een kind met dit boek alles wat ie wil weten over een vakantie op de camping. Dat begint natuurlijk met een stukje uitleg over wat kamperen nu precies is. Waar kampeer je, en hoe kom je op een camping terecht?

Er worden verschillende onderdelen van het kamperen besproken.  Daarin zit een mooie logica, die kinderen van het begin tot het eind meenemen over alles wat ze maar zouden willen weten over een verblijf op de camping. Wat is kamperen? Waar slaap je? Wat kun je op een camping doen? Wat staat er in je tent?
Het boek is leuk geschreven en aangevuld met grote, vrolijke prenten.

Naar de camping is een informatief boek uit de willewete reeks van uitgeverij Clavis. De willewete boeken vertellen alles wat kinderen graag willen weten. Er zijn boeken in de categoriën natuur, de wereld, vrije tijd en geschiedenis.