Het droom-doe-boek voor jongeren Ontdek je passie en talenten, helpt jongeren hun talenten te ontdekken en dromen waar te maken

Je kent vast wel de bordjes met teksten over het volgen van je eigen dromen. Hartstikke leuk! Alleen … niemand vertelt erbij hoe je dat moet doen. Het Droom-doe-boek Ontdek je passie en talenten helpt je via een stappenplan je dromen te ontdekken en ze waar te maken.

Wat kun je ontdekken:
Wie je bent.
Wat je het liefst doet (je passie).
Wat je het best kunt (je talenten).
Hoe je hiervoor leert kiezen (navigeren).

Stappenplan

Het stappenplan in dit Droom-doe-boek helpt je keuzes te maken, samen te werken, doelen te stellen en deze stap voor stap te bereiken. Op die manier kun je jouw unieke bijdrage leveren door te doen wat je het liefst doet en wat je het best kunt. Als je leert kiezen vanuit je hart, vind je vanzelf je plek in de wereld.

Een boek waar jongeren veel aan hebben. Door middel van opdrachten ontdekken kinderen hun passie en talenten. Wanneer hier meer zicht op is, wordt je geholpen bij het maken van een weg om jouw dromen te realiseren.
Het boek is makkelijk leesbaar en neemt kinderen stap voor stap mee. Een aanrader voor kinderen die meer richting willen geven aan hun toekomst, studie en schoolkeuze.

[bol_product_links block_id=”bol_58b7eef06432d_selected-products” products=”9200000061262857″ name=”boekentip” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]