De app boogees is een prachtig platform voor leesbevordering. Voor de jongste generatie digitale lezers maken ze lezen nog leuker en toegankelijker. De app heeft een uitgebreide collectie en veel functionaliteiten.

Het Booqees platform is speciaal ontwikkeld voor gebruik door kinderen. Het resultaat: een eenvoudige en veilige leesomgeving met voor ieder kind een persoonlijk leesprofiel.  Om lezen te bevorderen bij kinderen is het van belang dat het boekenaanbod breed, gevarieerd en actueel is. De app heeft momenteel een aanbod van meer dan 1.400 kinderboeken. Er is dus zeker voor elk kind een geschikt boek te vinden.
Zo zijn er veel boeken van Paul van Loon te vinden in de app, denk aan de Griezelbus en Dolfje Weerwofje. Of een van de leuke pony boeken van Yvonne Kroonenberg.

Booqees_platform

Functionaliteiten

Heel leuk is de mogelijkheid tot persoonlijke audioboeken. Hierin kunnen ouders of opa en oma zelf audioboeken inspreken die de kinderen op elk gewenst moment kunnen afspelen. Een waardevolle functionaliteit die ook nog eens bijdraagt aan de taal- en spraakontwikkeling van kinderen die nog niet zelfstandig kunnen lezen.

Ook de invoering van leespunten draagt bij aan het stimuleren van digitaal lezen, evenals onze gloednieuwe boekvinder, die kinderen ertoe aanzet om aan het eind van het verhaal meteen een nieuw ebook te selecteren.

Abonnement op de app boogees

De app boogees is niet gratis, maar zeer betaalbaar.  Een Boogees start abonnement kost € 6,99,- per maand. Je hebt dan onbeperkt toegang tot alle kinderboeken. En je kunt een onbeperkt aantal leesprofielen aanmaken.  Er kan maar een kind tegelijk toegang hebben tot de app. Voor 2 euro meer kunnen maximaal 3 personen toegang hebben tot de app. Ook kun je dan boeken downloaden, zodat ze offline beschikbaar

Wil je het eerst even proberen, dat kan ook.  Met een proefabonnement kan je Booqees 30 dagen lang uitproberen voor slechts € 1,-. Zonder verdere verplichtingen