Ik ben Nova en foodblogger. Ik houd van makkelijk, voedzaam en vooral lekker eten.
Op De Leukste Kinderen deel ik met jou de lekkerste recepten en informatie over brainfood, of powerfood hoe je het ook wilt noemen. Voeding die goed is voor de ontwikkeling van kinderen.

Voeding heeft een hele grote invloed op het functioneren en ontwikkelen van de hersenen van kinderen. Want wist je bijvoorbeeld dat eiwitten de leerprestatie bevorderen en water drinken echt nodig is om goed alert te blijven gedurende dag.

Brainfood voeding waar je brein blij van wordt! Brainfood om je concentratievermogen te verbeteren! Er is heel veel onderzoek gedaan naar het verband tussen voeding en de hersenen. Wat is nu de beste brandstof voor je brein zodat je er goed tegen aan kan. Welke voeding zorgt voor een stabiele bloedsuikerspiegel! Je leest er meer over in mijn blogs

Ik kies bij de recepten zoveel mogelijk voor verse en pure ingrediënten met zo min mogelijk toevoegingen. Geen ingewikkelde recepten of ingrediënten. De meeste producten kun je ook gewoon kopen in de supermarkt.

Ik hoop dat ik je met mijn blogs te inspireren. Je vindt de meeste van mij blogs onder brainfood of voor alle blogs kun je hier terecht.

Liefs Nova