NERF is tegenwoordig zeer populair onder jongens. Zo ver mogelijk schieten met pijltjes. Dat kan met de Nerf Mega Bow zeker. Afgelopen weekend hebben hem getest. Wat een plezier en vermaak hier in huis.

Om echt ver te kunnen schieten hebben we een rustig park in de buurt opgezocht. Een groot grasveld om zo ver mogelijk te kunnen schieten. Geweldig het geluid wat je hoort wanneer je een pijltje afschiet. Het fluitende geluid draagt zeker bij aan het speelgenot. De oranje -rode kleur maken dat de pijltje in het gras weer snel opgespoord zijn. Om de Nerf Mega Bow nogmaals te laden.

De boog-blaster beschikt over voldoende ruimte voor 5 MEGA Darts! Je spant de boog aan, richt en dan.. schieten maar! Dit mag je vijf keer doen, waarna je snel je pijltjes weer opzoekt om opnieuw te laden. Jongens kunnen hier uren zoet me zijn. De pijltjes kun je behoorlijk ver weg schieten, tot wel 24 meter. Anders dan bij een NERF blaster, ben je meer bezig met richten, aanspannen en afschieten.

Telkens wordt er een kort sprintje gelegd om de pijltjes weer te pakken. Heerlijk beweging voor de jongens buiten. Persoonlijk vind ik de boog leuker dan de blasters, minder gewelddadig en het vraagt om iets meer techniek bij het afschieten.