**//sticky ads code//**

Mosha een verhaal van een Aziatische olifant, een verhaal over vertrouwen, hoop en leven. Een prachtig boek voor iedereen die aanmoediging nodig heeft om de strijd niet op te geven, de hoop niet te verliezen. Vertrouwen op je instincten en durf te dromen, want dromen kunnen zeker uitkomen.

Mosha is een dapper en vrolijk olifantje. Toen ze nog heel klein was, raakte ze een van haar poten kwijt. Maar Mosha heeft toen een kunstpoot gekregen en kan daardoor weer gaan en staan waar ze wil. Op een dag is ze verdwenen. Haar vrienden gaan naar haar op zoek in de jungle. Na een spannende zoektocht vinden ze haar eindelijk terug. Maar wat was de reden voor Mosha’s verdwijning?

Over Mosha en Elephant Parade

Elephant Parade is in 2006 opgericht door vader en zoon Marc en Mike Spits. Op vakantie in Thailand ontmoette Marc de babyolifant Mosha, die een gedeelte van haar poot was kwijtgeraakt nadat ze op een landmijn was gestapt. Mosha inspireerde Marc en Mike om met Elephant Parade te starten; sindsdien zijn er vele kunstparades van grote beschilderde olifanten geweest over de hele wereld. Mosha, wat ster betekent, woont in het Friends of the Asian Elephant hospital in Lampang in Thailand. Dit ziekenhuis ontvangt financiële hulp van Elephant Parade.

Elephant Parade komt naar Nederland

Later dit jaar komt er op een prominente plek in Nederland een expositie met de kleurrijk beschilderde olifanten van Elephant Parade. Binnenkort meer informatie over wanneer en waar.
Ontstaansgeschiedenis
In dit filmpje zie je meer over het olifantje Mosha en de ontstaansgeschiedenis van Elephant Parade: