**//sticky ads code//**

Zondag 21 juni is het vaderdag! Heb jij al iets bedacht? Na het succes van onze moederdag actie, hebben we ook een mooie actie voor de vaders en opa’s. Namens uitgever Unieboek spectrum mogen we weer tien boeken weggeven. Boeken waarmee je je vader of opa een ultiem cadeau geeft: je belangstelling!

pap en opa vertelPap en opa vertel eens zijn bedoeld om vader of je opa te laten weten hoe belangrijk hij voor je is.

Met deze boeken geef je een ultiem cadeau: je belangstelling. Je geeft aan dat je alles wilt weten. Verhalen over het leven, de herinneringen, dromen en wensen van je vader of opa. Je geeft het voor speciale gelegenheden of zomaar.

De Vertel eens-reeks biedt een tegenwicht aan de snelle wereld waarin we leven en waarin we vaak niet de tijd nemen om aan bijzondere mensen in ons leven te vertellen hoe belangrijk ze zijn. De boeken van de Vertel eens-reeks staan vol persoonlijke, creatieve en soms onverwachte vragen. Deze vragen nodigen je dierbaren uit om hun verhaal te vertellen en met je te delen.Je vader of opa vullen het boek helemaal in. Door het beantwoorden van de vragen en het inplakken van foto’s maakt je vader of opa er een uniek en persoonlijk cadeau van onschatbare waarde van. Zo wordt het een blijvende herinnering die van generatie op generatie zal worden doorgegeven.
De boeken zijn voorzien van een afneembare banderole met extra tips voor bij het invullen. Met het stickervel kan je vader of opa het boek personaliseren. Daarnaast is er ruimte om foto’s in te plakken.

En de winnaars zijn: Van harte gefeliciteerd!

Kimberly
Naomi
Kirsten
Aniek
Daisy
Jo daughter
Myra
Stijn
Martijn
Emma & Wim