**//sticky ads code//**

Uitgeverij Juniorpress heeft recent de officiële Minecraft handboekenreeks gelanceerd.

Minecraft is een wereldwijd fenomeen. Met meer dan 40 miljoen spelers en 12 miljoen downloads voor de Xbox360 is Minecraft een van de meest succesvolle games ooit. In 2016 verschijnt er zelfs een film over Minecraft. Producent is Dan Lin, die ook achter het enorme succes van de LEGO© film zit.

Minecraft is een computerspel, dat de mogelijkheid geeft om in een uitgestrekt gebied kubusvormige objecten te plaatsen op een vast rooster. Het spel bouwt automatisch een omgeving, met grondstoffen, tegenstanders, dieren, tunnelsystemen, bergformaties, meren en biodiversiteit.
Sinds de lancering in de UK, in oktober vorig jaar, domineren de Minecraft handboeken de bestsellerslijsten. Van de vier verschenen  boeken zijn er inmiddels al meer dan 2.000.000 exemplaren verkocht.

Het Handboek voor Beginners zou weleens je leven kunnen redden.  Je bent helemaal alleen in een geheimzinnige wereld vol verborgen gevaren. Je hebt maar een paar minuten om eten en onderdak te vinden, want straks wordt het donker en komen de monsters tevoorschijn.”>Wat nu? Dit boek zit vol met tips en instructies van de makers en van beroemde Minecraft experts.

De leukste kinderen mag namens  www.minecraft.juniorpress.nl  een handboek weg gegeven. Wat moet je doen om kans te maken op dit handboek.
Vertel ons waarom jij het boek graag wilt winnen.
Mocht je niet winnen. Bestel het boek dan bij  Bruna, Bart Smit, Intertoys, AKO en online via Bol.com.

En de winnaar is Vincent Kamp!