**//sticky ads code//**

Afgelopen weekend konden we alvast de boekjes van Minecraft “De geheimen van de Survivors“ gebruiken om nog beter te kunnen overleven.

Dit nieuwe officiële Minecraft boek staat bomvol fantastische tips en tricks van een geheime groep Minecraft-experts die zelfs degene die al jarenlang Minecraft spelen nog versteld doen staan. 

Het boek bevat alle geheime informatie van de Survivors – een ondergrondse groep van Minecraft-experts die bestaan sinds het ontstaan van het spel. De afbeeldingen die erbij staan hebben kinderen snel door hoe de tips toe te passen.
De leider van de groep, oftewel de Chief, onthult zijn sluwe plannen en ingenieuze uitvindingen. Maar hij deelt ook minder bekende tips over hoe jij het best kan overleven in de Nether en End en, als je echt voldoende zelfvertrouwen hebt gevonden, een poging kan wagen voor een speed run naar de End dimensie. Voor de echte minecfraft fans een absolute must om dit boekje te hebben?

De Leukste Kinderen mag een tweetal boekjes weggeven namens de uitgever. Wil je dit boekje winnen, laat hieronder dan weten wat jij (of je kind) het leukst vindt aan minecraft en deel dit bericht op sociale media.

12 juli maken we de winnaars bekend.