**//sticky ads code//**

Deze week een boeken tip voor de peuters.Mijn eerste 100 woorden. Met dit leerzame prentenboekje gaat de woordenschat van uw peuter met sprongen vooruit. De herkenbare foto’s tegen kleurrijke achtergronden staan garant voor uren kijk- en leesplezier. De padded cover en het bescheiden formaat maken het prettig hanteerbaar voor dreumeshandjes.

Help je kind bij het leren praten met 100 basiswoorden uit verschillende categorieën als eten, slapen, buiten, kleren en boerderijdieren. Dit kleurrijke kartonboek is aantrekkelijk door de herkenbare foto’s.

Het boek telt 14 categorieën en iedere categorie heeft 9 kleurenfoto’s waar het woord onder staat. De foto’s spreken aan omdat ze voor veel dreumesen en peuters herkenbaar zijn. Is je kind bezig met het leren van woorden, dan kun je hem met ‘Mijn eerste 100 woorden’ een handje helpen. Wijs de foto aan en benoem het bijbehorende woord of laat je kind het woord zeggen. Je kunt natuurlijk ook het woord noemen en je kind de juiste foto aan laten wijzen.