Dat ene shirt van dat legendarische concert, dat jurkje dat je aanhad op jullie eerste date, of die blouse die je kocht voor de diploma-uitreiking van je zoon. Er kunnen zoveel herinneringen kleven aan kleren waarmee ze van veel grotere waarde zijn dan toen je ze kocht. Oók daarom zitten onze kledingkasten bomvol kleren die we nooit meer dragen.

Met liefde gemaakt is dé oplossing voor overvolle kledingkasten. In deze Zweedse bestseller leer je op 35 manieren om van je lievelingskleren rompertjes, jurkjes, wantjes, sokjes, en broekjes te maken voor je kinderen, kleinkinderen, neefjes of nichtjes. Niet alleen kostenbesparend en milieuvriendelijk maar ook hip, uniek en bijzonder. Van generatie op generatie, met liefde gemaakt. 

Oud wordt nieuw

Sta je ook geregeld voor de kledingkast en denk je, heb ik dit echt allemaal nodig? Ga ik dit nog dragen? Dit is meestal de aanleiding om je kledingkast op te ruimen. Hang terug wat je nog wilt dragen en verzamel wat je niet meer nodig hebt of al jaren niet hebt gedragen.
Maar wat doe je er dan mee? Uiteraard weten we allemaal dat het naar de kringloop kan of verkocht kan worden via internet. Maar er zijn meer opties. Wil je weten welke? In het boek ‘Met liefde gemaakt’ krijg je tips. Het boek vertelt je wat je met deze kleding kunt doen.

In het boek staan simpele patronen, waar voor iedereen wel iets leuks of praktisch tussen zit. Het boek en haar oplossingen sluiten aan bij belangrijke maatschappelijke thema’s als duurzaamheid en minimalisme .

Auteur

Linnea Larsson is van huis uit een gerenommeerd architect. Sinds 2009 bouwt ze kantoren en woningen in Wingårdhs in Göteborg. Naast haar werk specialiseert ze zich in kledin hergebruiken.Met liefde gemaakt is ook vertaald in het Duits, Noors en Fins.