Het vrolijke kledingmerk Maxomorra bestaat tien jaar. Ze viert dit met een tijdelijke jubileum collectie. De non-clothing lijn is helemaal uitgevoerd in de stijl zoals je dat gewend bent van Maxomorra; kleurrijk en speels.

De jubileum collectie bestaat uit een memory spel, kleurboek, posters, verjaardagskaarten en bordjes & dienbladen. Alle producten zijn gebaseerd op het alfabet waardoor het voor kinderen ook gelijk een leuke, eerste kennismaking is met de letters van het alfabet.

Memory spel

Het memory spel is favoriet bij veel kinderen. Met de kleurrijke en speelse afbeeldingen valt het memory spel van Maxomorra zeker in de smaak. Spelenderwijs leren kinderen het alfabet en Engelse woordjes.
Kinderen vinden memory vaak heel leuk en zijn er ook goed in. Beter vaak dan wij volwassene.
Dit komt omdat kinderen een sterk ontwikkeld, zogeheten ‘eidetisch geheugen’ hebben. Dit is het geheugen dat visuele informatie bijzonder goed vasthoudt.

In de eerste jeugdjaren is dit geheugen erg belangrijk voor het opslaan van informatie over de omgeving van het kind. In deze ontwikkelingsfase zijn kinderen erg sterk gericht op het leren herkennen van vormen, kleuren en afmetingen. Vanaf een jaar of 8 worden andere geheugenfuncties belangrijk, en neemt het eidetisch geheugen langzaam af.
Slechts een enkeling, ongeveer 1 op de duizend, heeft nog een sterk eidetisch geheugen na de puberteit. Bij deze mensen spreken we ook wel over een fotografisch geheugen.

Jubileum collectie Maxomorra

Net als het memory spel is ook de rest van de jubileum collectie volledig in de stijl van Maxomorra. Voor iedereen die van deze vrolijke kleuren houdt kan de hele collctie bekijken op spijkerskinderkleding.nl

Maxomorra poster

De poster heeft aan de ene kant de cijfers 1 t/m 10 en aan de andere kant het alfabet, is een leerzame en mooie toevoeging van de kinderkamer. Letters en cijfers leren is leuk met al die vrolijke plaatjes!

Verjaardagskaarten

Niets zo leuk als een kaartje krijgen of sturen! Feliciteer je vriendje of vriendinnetje met zo’n vrolijke verjaardagskaart van Maxomorra. De leeftijdskaarten zijn er voor kids van 1 t/m 10 jaar.
Net als bij de kleding, heeft Maxomorra ook bij deze productlijn het milieu in het achterhoofd gehouden. Alle producten zijn gemaakt in Europa en hebben een Eco label.