**//sticky ads code//**

In het voorleesboek Lotte & Roos schrijft Marieke Smithuis met humor en warmte over grote en kleine gebeurtenissen in een kinderleven.  Met sprankelende illustraties van Annet Schaap .

Een boek over twee eigenwijze zusjes met grappige en eigentijdse voorleesverhalen over grote kindergevoelens en -gedachten.

Lotte & Roos is een heerlijk (voor)leesboek voor kinderen. Het boek zit vol grappen, maar is ook spannend voor zowel jongens als meisjes. Het gaat over de pret en soms ook over de problemen die kinderen met elkaar kunnen hebben – of met hun ouders. Want die begrijpen er soms helemaal niks van. In Lotte & Roos worden de gezinsverhoudingen vrolijk, speels en liefdevol geportretteerd. Zowel kinderen als ouders zullen zich in dit bijzondere boek herkennen.
De zusjes Lotte & Roos lijken helemaal niet op elkaar. Ze spelen veel samen, maar ze maken ook ruzie. Met hun opa die vaak oppast beleven ze allerlei avonturen.
Dan komen er twee jongens wonen in de straat: Lasse en Joppe. Ze zijn precies even oud als Roos en Lotte, maar dat betekent nog niet dat ze meteen vrienden worden. Integendeel!

WIN: De leukste kinderen mag een exemplaar van dit prachtige voorleesboek weggeven.  
Laat ons weten waarom jij wilt winnen en wie weet kun je straks heerlijk voorlezen uit dit boek.

[contact-form-7 404 "Not Found"]