Gisteren was de kapster bij ons (ja gewoon lekker bij ons thuis!!! IDEAAL!) De kinderen kwamen tussen de middag al behoorlijk druk en onstuimig uit school. Het was woensdagmiddag, dus ze bleven de rest van de dag thuis(HELLUP!!!)

De oudste had een proefles voor de brugklas en dus behoorlijk nerveus (begrijpelijk!!)…..maar die andere DRIE (op woensdag heb ik ook ons nichtje over de vloer vanwege slechte naschoolse opvang bij haar op school) hadden naar mijn mening weinig reden om zo druk te doen……tenzij er storm opkomst was, maar dat viel voorlopig nog best mee volgens de weerberichten)…..maar goed hoe mee te dealen??

Het loste zichzelf al (heel even) op, de kids gingen boven spelen en de oudste vertrok naar het brugklas-avontuur, mooi zo!!

Toen eenmaal de kapster er was gingen alle remmen weer los: niet stilzitten, tv hard aan zetten, rennen in de woonkamer, met plukken haar denkbeeldige sneeuwballen maken (ooooh  ja…..over 2 dagen voorspellen ze sneeuw…….toch een storm dus?!)

Als “beloning”(huh voor wat???) had de lieve kapster een zakje ballonnen bij om na de knipbeurt uit te delen. Ja hoor, fijn en bedankt!!

Natuurlijk werden de ballonnen opgeblazen en al piepend weer naast mijn oor leeg gelaten en werd er door een ander gedreigd om het kapot te knallen en ging nummer 3 de ballon gebruiken om iedereen hard op het hoofd te kunnen slaan…….gggrrr

“Sorry”, zei de lieve kapster, “’t leek zo’n goed idee…..zal het niet meer doen ok?!”

Ja dat is je geraden!! Anders trek ik het van je salaris af! Of nee, wacht eens, ik weet iets beters….neem volgende keer liever een zak watjes mee!

Daar kan weinig mee gebeuren…..toch?!