Net als veel kinderen, is mijn zoontje ook dol op TV kijken. De nieuwe DVD met seizoen 2 van Legend of Chima van Lego, werd dan ook met veel enthousiasme ontvangen. Hij is dol op Lego en Legend of Chima. Na het kijken van de afleveringen speelt hij ineens weer veel meer met zijn echte lego. Dat vind ik als moeder weer heel leuk!

Warner Bros. Home Entertainment presenteert op 15 juli LEGO: Legends of Chima – Seizoen 2 op DVD. De DVD van LEGO: Legends of Chima – Seizoen 2 is het vervolg op het spannende fantasie avontuur dat zich afspeelt in een land dat bewoond wordt door verschillende magische diersoorten. In het eerste seizoen zagen kinderen al hoe Laval en zijn vrienden probeerden het krachtige element CHI te pakken te krijgen om het Koninkrijk Chima van de ondergang redden. In seizoen twee moeten de stammen zich verenigen tijdens een spannende reddingsmissie. Kinderen kunnen genieten van maar liefst 21 afleveringen vol magie in de wereld van LEGO.

Synopsis

De wereld van Chima is een magisch land met magische diersoorten als bewoners. Deze dierenstammen lopen en praten als mensen. Ze rijden in voertuigen, gebruiken machines en wonen in prachtige kastelen en huizen. Maar vergis je niet, dit zijn dieren met klauwen, staarten en soms zelfs vleugels.

In dit gloednieuwe avontuur van Legends of Chima zijn de onmisbare watervallen van Mount Cavora drooggevallen, stelen nieuwe stammen het krachtige element CHI en zijn de voorspelde Mighty LegendBeasts nergens te bekennen. De dierenstammen van Chima moeten zich verenigen om het op te nemen tegen Bats, Scorpions en Spiders tijdens een moeilijke reddingsmissie naar de onherbergzame Outlands. Sluit je aan bij Laval en zijn vrienden en help ze met dit gloednieuwe en spannende avontuur in het magische land!