Wat wil je laten worden? Het is een vraag die ieder kind op een bepaald moment bezig houd. En ook hebben wij volwassene daar nog ideeën over, wat wilde je vroeger worden? Droomde je ervan om piloot, brandweerman, bakker of juf te worden.

De beroepengids Later word ik … voor kleuters, is niet alleen voor kleuters leuk maar ook voor alle jonge kinderen. Voorlezen uit het boek zorgt voor leuke interessante gesprekken met een kind. Wat vindt een kind van de verschillende beroepen die in het boek worden beschreven. Heel leuk voor de algemene ontwikkeling van kinderen en  een mooi vertrek punt voor hun ontwikkeling.  Wat doet een boswachter, dierenarts, kleermaker of verhuizer.

In Later word ik… vind je veertig versjes over verschillende beroepen! Kleuters kunnen op een speelse manier lezen en leren over deze beroepen en uiteindelijk bedenken wat ze zelf het liefst willen worden als ze later groot zijn.

Weet jij al wat je later wilt worden?

Droom je ervan om hoog door de lucht te vliegen als piloot of stewardess? Zou je het liefst elke week in een groot stadion op het voetbalveld een balletje trappen? Wil je mensen of dieren helpen als ze ziek zijn? Of maak je anderen blij door te zingen en te dansen? In het boek Later word ik… vind je maar liefst veertig versjes over allerlei beroepen.