**//sticky ads code//**

Deze mega spannende legende is op ongeëvenaarde wijze herverteld in het boek Koning Arthur. Boek dat jong en oud zal aanspreken.

Koning Arthur is een magisch verhaal over de kracht van een bijzondere jongen. In eerste instantie lijkt hij door niemand te worden gewaardeerd. Maar gaande weg het verhaal groeit zijn zelfvertrouwen. Een bijzonder verhaal over moed, kracht en kennis, een inspiratie voor elk kind. Na het lezen van het boek groeit het zelfvertrouwen van kinderen. Ook een mooi boek om uit voor te lezen.

Wanneer koning Uther overlijdt, breekt de strijd om de troon los. Daarom steekt de tovenaar Merlijn het zwaard van Uther in een steen. Alleen iemand met een pure koningsziel zal het wapen los kunnen trekken. Veel dappere ridders proberen het, maar er is niemand die erin slaagt het wapen in beweging te krijgen. Dan trekt de jonge schildknaap Arthur het zwaard moeiteloos uit de steen. Hij is de ware koning! Intussen heeft de boosaardige Morgan de troon opgeëist. Zij doet alles om Arthur te dwarsbomen en dat lijkt te lukken. Alleen met behulp van de toverkracht van de geheimzinnige Vrouwe uit het Meer kan Arthur Morgan nog verslaan. Maar om haar te bereiken moet hij ongeschonden het levensgevaarlijke moeras uit zien te komen. Zal Arthur ooit als koning kunnen zegevieren?

[bol_product_links block_id=”bol_56c34b2fdd7fd_selected-products” products=”9200000045871706″ name=”boekentip” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]