**//sticky ads code//**

Leuk, spannend en herkenbaar verhaal over het knuffelkonijn van Trixie. Illustraties in combinatie met foto’s en tekening zijn erg grappig.
Het verhaal van knuffelbunny zal voor veel ouders herkenbaar zijn. Ook al zien de knuffels er precies hetzelfde uit, kinderen merken toch op één of andere manier het verschil. Juist de herkenbaarheid maakt dat dit boek van knuffelbunny erg leuk is.

Trixie heeft een knuffelkonijn dat ze Knuffelbunny noemt. In de hele wijde wereld is er maar één Knuffelbunny, en die is van Trixie. Maar als Trixie Knuffelbunny op een dag mee naar school neemt, blijkt klasgenootje Sonja precies zo’n knuffelkonijn te hebben. Dat wordt ruzie, want er kan er maar één de echte zijn. Als straf zet juf beide knuffelkonijnen op de kast. Aan het eind van de dag krijgen de meisjes hun knuffels gelukkig weer terug en ’s avonds ligt Knuffelbunny dan ook weer veilig bij Trixie in bed. Tenminste, dat denkt ze. Want midden in de nacht wordt Trixie wakker en realiseert ze zich dat de knuffel die naast haar ligt, niet Knuffelbunny is…