Wie wel eens kinderfeestje heeft georganiseerd weet dat hier de nodige tijd, creativiteit, geld en moeite in gaat zitten. Zaak om dus alles goed voor te bereiden. Omdat de eerste klap een daalder waard is kijken we naar een van de eerste stappen; de kaarten voor een kinderfeestje. Het maken van een leuke uitnodiging.

Hoe maak je echt leuke kaarten voor een kinderfeestje

Je kunt natuurlijk kiezen voor een uitnodigingskaart die je standaard in de winkel koopt, maar nog leuker is om er een unieke kaart van te maken met bijvoorbeeld een foto van de jarige. Online kan je steeds makkelijker leuke kaarten maken. Even een foto uploaden, verwerken in een leuke template, en klaar ben je.  Gemakkelijk, snel en bovenal origineel.

Kies bijvoorbeeld voor een gekke foto van je kind of juist voor het thema van het feestje. Je kunt hier alle kanten mee op tevens kan je ook nog een persoonlijke boodschap toevoegen op de voorkant van de kaart (wellicht een datum, het thema van het feest).

Aan de binnenkant van de kaart zet je verder alle andere belangrijke informatie. Zoals de datum, het tijdstip en natuurlijk jullie adres en telefoonnummer voor eventuele af –en aanmeldingen.

Het maken van deze persoonlijke kaarten is momenteel een heuse rage onder jonge ouders. Deze generatie is opgegroeid met zowel de traditionele uitnodigingskaarten als het internet en combineert dit nu graag. De nostalgie van uitnodigingen moet blijven, het kan alleen makkelijker, persoonlijker en origineler als je ze online maakt.

Goedkoop kaarten voor een kinderfeestje

Wie denk dat een zo’n uitnodiging duur is zit er naast. Je kunt bijvoorbeeld al terecht bij Kaartenhuis.nl voor €0,45 per kaartje (als je er 10 afneemt). Zij bieden ook de laagste prijsgarantie. Je kunt hun uitnodigingskaarten voor een kinderfeestje hier vinden.

Ook heel handig is dat je niet een klein fortuin kwijt bent aan postzegels. De kaarten bij Kaartenhuis worden als pakketje bij je thuisbezorgd, zodat je de kaarten gewoon kunt meegeven aan je kind, die ze kan uitdelen aan vriendjes en vriendinnetjes op school en in de wijk. Makkelijk toch?