Speciaal voor de feestdagen is er de Kidsweek adventspocket, met voor elke decemberdag tot aan Kerstmis een nieuwe verrassing!  Wij zijn altijd voor leuke leesbevorderende boeken of producten en de adventpocket draagt hier zeker toe uit. Elke dag mag je een paar pagina’s langs de scheurrandjes openmaken en is het een verrassing wat er te doen is.

Achter de pagina die verschijnt kunnen verschillende dingen schuil gaan. Een puzzel met Kidsweek-mascotte Scoop, een nieuwe strip over Timo, een decemberknutsel of kun je je lolbroek aantrekken voor een heleboel moppen? Ook zonder dat alle pagina’s al zijn open gescheurd valt er veel lees en puzzelplezier te beleven.

De binnenkant van de Kidsweek adventspocket is zwart-wit, maar alles behalve saai. Leuke strips en grappige moppen tussen mooi verhalen van topauteurs als Jacques Vriens, Mirjam Mous, Tosca Menten, Janneke Schotveld en Arend van Dam!

Met bijna 200 pagina’s hoeven kinderen zich niet te vervelen. Veel pagina’s en verhalen zijn onafhankelijk van elkaar te lezen. De langere verhalen zijn ook mooi om voor te lezen voor het slapen gaan.