**//sticky ads code//**

Er is weer een nieuw boek verschenen in de spannende serie Kaat en Ko, Kaat en ko op zoek naar de schat.

De boeken van Kaat en Ko zijn spannend en stoer. Met dit AVI-meegroeiboek kunnen kinderen ook lekker doorlezen, van M3 tot M4. De tekt afwisseling met mooi kleurrijke illustraties, af en toe een groter lettertype maken de boeken aantrekkelijk en makkelijk leesbaar.

Het verhaal

Kaat is jarig en dat moet natuurlijk worden gevierd met een echt piratenfeestje! Samen met Bink, Liv, haar neefje Siem en hond Ko gaat Kaat op zoek naar de schat die haar vader heeft verstopt op het strand. Maar de speurtocht blijkt nog niet zo gemakkelijk te zijn. Onderweg moeten de kinderen allerlei opdrachten uitvoeren en vinden ze de schat niet meer. Gelukkig blijkt Ko een heel goede speurder te zijn.

In de serie van Kaat en Ko verschenen eerder Kaat en Ko (M#) en Kaat en Ko de zee op (E3).

Schrijver en illustrator

Vivian den Hollander werkte in het onderwijs voor ze fulltime schrijfster werd. Ze staat onder meer bekend om haar sprankelende AVI-boeken over voetbal, hockey, paardrijden en ballet, en haar boeken over Lisa en Jimmy. Haar werk is veelvuldig getipt door de Nederlandse Kinderjury en wordt zeer gewaardeerd.

Saskia Halfmouw studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Na haar studie is ze begonnen als grafisch ontwerper en illustrator. Ze illustreerde onder meer de boeken van Paul Biegel, Rindert Kromhout en Paul van Loon. Saskia vormt al jaren een ijzersterk AVI-duo met Vivian den Hollander.